Een zinderend verhaal over de zoektocht naar een Etruskische schat. Pas als de mensheid eraan toe is kan deze mystieke kennis geopenbaard worden.

 

Het lijkt erop dat de tijd is gekomen. Hoofdpersoon Fee krijgt wonderlijke dromen en ingevingen en neemt de taak op zich. Tijdens haar zoektocht ontmoet zij eeuwenoude en nieuwe vrienden die zich verenigen om dit mystieke gedachtengoed veilig te stellen, want niet alleen de ravissante hoofdpersoon Fee en haar Italiaanse collega’s willen de schat vinden. Er zijn meerdere kapers op de kust.

 Een nieuwe fase breekt aan. Kan eeuwenoude kennis van een verdwenen volk een bijdrage leveren aan de grote transitie waar de wereld voor staat? Het moge duidelijk zijn. De boodschap moet geopenbaard worden. Wie zal hem vinden en wie krijgt het laatste woord?

Liefde, spanning en mystiek maken van deze spirituele thriller een ware page turner, waarbij eeuwen van generaties door elkaar lopen en elkaar kruisen in deze tijd om met hun boodschap mensen te ondersteunen in het ontwaken. De tijd is gekomen om te herinneren.  

Zie ook: www.dragonflypublishing.eu

Spirituele thriller slaat brug tussen een oud geheim en de moderne maatschappij

Kan een schat uit een oude legende een nieuwe blik werpen op onze cultuur? Rondom dit spannende gegeven bouwde schrijfster Ingen Wagenaar een spirituele thriller. In dit boek vol liefde, spanning en mystiek doet hoofdpersonage Fee promotieonderzoek in Italië als ze in aanraking komt met een oude Etruskische legende. Ze ontdekt tot haar grote verbazing dat het iets met haar familie te maken heeft en gaat op zoek. Maar ze is niet de enige die de schat wil vinden. Het Vaticaan blijkt ook bijzonder geïnteresseerd.

 

‘De Etrusken geloven in reïncarnatie en dat werk ik in het verhaal uit. Het spookt dus,’ zegt Wagenaar met een glimlach. ‘Maar het is een thriller met een diepe boodschap: kennis van een verdwenen volk dat ons kan helpen bij de grote transitie waar de wereld nu voor staat. Het gaat over het mannelijke en vrouwelijke principe van de menselijke ziel. Dat zijn we allemaal vergeten, ik net zo goed. Onze samenleving en cultuur is in alles gebouwd op het mannelijke principe, daarom gaat er zo veel mis, het evenwicht is zoek. Mijn hoofdpersonage is kwetsbaar en sterk, een bitch en een watje tegelijk. Ze moet nog veel leren, net als wij allemaal. Hoe leef je vanuit je hart? Het begrijpen van jezelf, van je ziel, maakt het leven zoveel fijner, luchtiger en vrolijker. Dat wil ik vooral de lezer meegeven in de vorm van een spannend verhaal.’

‘Hoeren en godinnen, een verhaal voor het slapengaan’ is in elke boekhandel en online verkrijgbaar. Het is het tweede boek van Ingen Wagenaar.

De auteur, Ingen Wagenaar, heeft zonder zware thema’s en diepgang te vermijden, een innerlijk reisverhaal weten te wikkelen in een jasje van sprankels en zonneschijn

De weg naar vrijheid en zelfverwerkelijking vol moed, humor en lichtheid. Dat kenmerkt haar debuutroman: De ziel, de rugzak en de zwarte koningin.

Hoofdpersoon Eef, single en empty-nester, loopt tegen een blokkade op in haar leven. Met haar zwarte Riesenschnauzer Noor en haar ziel in haar rugzak gaat ze op zoek naar de mystiek van het leven.

Voor een langere tijd maakt ze een innerlijke en uiterlijke reis door Frankrijk, Spanje en Noord-Afrika. Ze komt rare snuiters en illustere personen tegen die haar allemaal een stukje van de weg laten zien die de mens beloopt als zij kiest voor vrijheid en authenticiteit. Noor, de grote zwarte schnauzer koningin, is de tweede protagonist in het verhaal en laat de belangrijke rol zien die dieren in een mensenleven kunnen spelen.

Eerlijke liefde en loyaliteit met een zweem van opportunisme.

Beiden hebben elkaar nodig.

Eef krijgt bijzondere inzichten en weet een groot stuk van de weg af te leggen. Tijdens de reis vergaart ze kennis, wijsheid en liefde voor het menszijn en het eigen leven.

Uiteindelijk komt ze tot de conclusie dat we nooit klaar zijn totdat we overgaan maar we kunnen wel een authentieke lichtheid en vreugde bereiken door met het leven mee te bewegen, de weg van je rugzak te accepteren en je ‘waarachtige verlangen’ te leren en durven kennen.

Met een glimlach herkent de lezer zijn eigen weg.

Een roman die je niet loslaat totdat je de laatste bladzijde hebt gelezen.

‘Uiteindelijk gaat het maar om één ding.

De liefde, de liefde mijn kind.’