Wolvenwolken is het eerste avonturenverhaal over Bram, zijn zusje Pippa en Soof de hond.

Als de zomervakantie is aangebroken gaat de familie kamperen in Italië. Bram en Pippa verwachten dat ze zich enorm zullen vervelen. Gelukkig mag Soof mee, als ze belooft zich goed te gedragen.

Tijdens een wandeling door een Wildpark hebben de kinderen een bijzondere ontmoeting met wolven Ze beleven  fantastische avonturen. De wolven beschermen de kinderen, maar De bende van tweeënhalf weet uiteindelijk de wolven te redden van een nog veel groter gevaar: de mens.

Een spannend boek om te lezen of om uit voorgelezen te worden.

Geniet van de avonturen van De bende van tweeënhalf.

Zie ook: www.dragonflypublishing.eu

Een zinderend verhaal over de zoektocht naar een Etruskische schat. Pas als de mensheid eraan toe is kan deze mystieke kennis geopenbaard worden.

 Het lijkt erop dat de tijd is gekomen. Hoofdpersoon Fee krijgt wonderlijke dromen en ingevingen en neemt de taak op zich. Tijdens haar zoektocht ontmoet zij eeuwenoude en nieuwe vrienden die zich verenigen om dit mystieke gedachtengoed veilig te stellen, want niet alleen de ravissante hoofdpersoon Fee en haar Italiaanse collega’s willen de schat vinden. Er zijn meerdere kapers op de kust.

 Een nieuwe fase breekt aan. Kan eeuwenoude kennis van een verdwenen volk een bijdrage leveren aan de grote transitie waar de wereld voor staat? Het moge duidelijk zijn. De boodschap moet geopenbaard worden. Wie zal hem vinden en wie krijgt het laatste woord?

Liefde, spanning en mystiek maken van deze spirituele thriller een ware page turner, waarbij eeuwen van generaties door elkaar lopen en elkaar kruisen in deze tijd om met hun boodschap mensen te ondersteunen in het ontwaken. De tijd is gekomen om te herinneren.  

Zie ook: www.dragonflypublishing.eu

VERWACHT begin/voorjaar 2023 

DE ZIEL EN DE ZWARTE KONINGIN

En…. in het Duits: DIE SEELE UND DIE SCHWARZE KONIGIN

Op zoek naar zingeving, vol moed, humor en lichtheid. Dat kenmerkt de roman ‘De ziel en de zwarte koningin’.

Hoofdpersoon Eef, single en empty-nester, loopt tegen een blokkade op in haar leven. Met haar zwarte Riesenschnauzer Noor en haar ziel in haar rugzak gaat ze op zoek naar de mystiek van het leven.

Voor een langere tijd maakt ze een reis door Frankrijk, Spanje en Noord-Afrika. Ze komt rare snuiters en illustere personen tegen die haar allemaal een stukje van de weg laten zien die de mens beloopt als zij kiest voor vrijheid en authenticiteit. Noor, de grote zwarte schnauzer koningin, is de tweede protagonist in het verhaal en laat de belangrijke rol zien die dieren in een mensenleven kunnen spelen. Eerlijke liefde en loyaliteit met een zweem van opportunisme. Beiden hebben elkaar nodig.

Eef krijgt bijzondere inzichten en weet een groot stuk van de weg af te leggen. Tijdens de reis vergaart ze kennis, wijsheid en liefde voor het menszijn en het eigen leven.

Met een glimlach herkent de lezer zijn eigen weg.

Een roman die je niet loslaat totdat je de laatste bladzijde hebt gelezen.

Uiteindelijk gaat het maar om één ding: De liefde, de liefde, de liefde mijn kind.